Întrebări frecvente privind școlarizare motocicletă de bază în Spania

Numărul de înregistrare

Dacă vă aduce motocicleta înregistrat într-o țară străină, va trebui să se înscrie (înregistrare), în Spania.

documentația necesară pentru motocicleta din Spania

documentația necesară pentru motocicleta din Spania

  • Această înregistrare trebuie să se facă în termen de 30 de zile de utilizarea sa în Spania.
  • Primul este de a obține un certificat de conformitate de la producător de biciclete. Dacă vehiculul are ștampila de aprobare din partea Uniunii Europene, ar trebui să fie nici o problema pentru motocicleta pot circula în Spania.
  • Următoarele se face cu RCP.Puteti comanda producător, un inginer tehnic sau un comentariu anterior pe ITV. Asigurați-vă că foaia arată datele emisiilor de CO2.
  • Cu RCP, N.I.E. (carte de identitate pentru cetățenii străini) și documentația de biciclete trebuie să se apropie de centrul de ITV în care bicicleta dumneavoastră trebuie să treacă o inspecție. Pentru mai multe informații cu privire la ITV, uita-te la această secțiune. Dacă inspecția este pozitiv, veți primi Inspecției cardul de vehicule.
  • După ITV, puteți aplica pentru înscriere, care implică plata unor taxe pentru Consiliul Local, Inland Revenue și Trafic. După acești pași, veți primi un document de înregistrare și o plăcuță de înmatriculare.
  • Dacă ți-e dor termenul limită, puteți solicita o înregistrare provizorie până când veți obține un școlarizare spaniol. Termenul limită pentru astfel de înmatriculare provizorii este de 60 zile. Dacă aveți o înregistrare provizorie, unele companii vor asigura imediat motocicleta, dar nu toate.

Are there any “temporary license plate”

Yes, and it grants you with a further 60 days license plate. You can also have your bike insured in Spain with such a license plate.
This is normally called the “Green license plate”.
You wil need the same documents as in obtaining the spanish license plate, so decide if you prefer a temporary license or not.
If you need to extend the 60 days limit, you can do so, but you’ll have to prove you were unable to obtain the definitive license plate due to external causes (not because of your fault)

ITV

Motocicleta trebuie să treacă inspecție a vehiculelor (ITV) urmează să fie stabilită pentru a satisface toate condițiile și aprobările necesare pentru a circula în Spania.

itv_motocoche_ok

itv center

În cazul în care dumneavoastră nu este o bicicleta cunoscut în Spania, trebuie să obțină aprobarea Ministerului Industriei. Există companii private implicate în omologarea vehiculelor și va fi util.

ITV trebuie să meargă cu foaia de biciclete de biciclete și documentația care bicicleta este proprietatea ta (contract de cumpărare sau declarație). Tu trebuie să plătească, de asemenea, taxa pentru reexaminare.

Bicicleta trebuie să revină la o MOT la 5 ani în Spania și, ulterior, la fiecare doi ani.
Bentru a face o programare, vizitați site-ul ITV://itv.com.es/

Asigurare de motociclete din Spania, Estimat acum