[section class=»anclasidiomas» background_repeat=»repeat» background_position=»center top» background_attachment=»static» background_scroll=»none»]

[one_half valign=»top»]

În Spania, de asigurare este obligatorie

[/one_half]

[one_half_last valign=»top»]

Pentru a cumpăra de asigurare în Spania, aveți nevoie

[/one_half_last]

[/section]

[section background_repeat=»repeat» background_position=»center top» background_attachment=»static» background_scroll=»none»]

În Spania, de asigurare este obligatorie

Conform Legii , (Ley sobre Responsabilidad Civil y seguro en la circulación de vehículos a motor – sección 1a, artículo 2):  «Orice proprietar al unui vehicul cu motor, care este în mod normal în Spania este obligată să încheie un contract de asigurare pentru fiecare autovehicul care deține, acoperirea gradul de limitele de asigurare obligatorie, de răspundere (…) Cu toate acestea, proprietarul este exonerat de această obligație în cazul în care asigurarea este organizat de către oricine, cu un interes în asigurări, care ar trebui să exprime conceptul care angajeaza. «

În Spania, de asigurare este obligatorie
În Spania, de asigurare este obligatorie

Acest lucru înseamnă că în Spania nu se poate o plimbare cu motocicleta fara asigurare. Autovehiculul dumneavoastră trebuie să fie asigurați, fie de către dumneavoastră sau de către altcineva. Această lege se aplică și motorete. Nu puteți avea o bicicletă fără asigurare, chiar dacă acesta este parcat într-un garaj nefolosit.

Ceva foarte important de a avea asigurare, iar în cazul în care autoritățile afla ei nu au asigurare, poți confrunta cu sancțiuni grele. Rețineți că în prezent sistemul este complet automatizat, iar autoritățile pot spune dacă aveți asigurare sau nu, pur și simplu prin înregistrarea de motocicleta.

Amenzi pentru a nu avea asigurare poate varia de la 601 de euro și 3005 de euro, în funcție de circumstanțe diferite: în cazul în care bicicleta este parcat sau în mișcare, utilizarea dai la bicicleta, timpul necesar este asigurat sau dacă au cauzat o accident cu ea.

Asta nu e tot, dar autoritățile vor lua bicicleta la un rezervor și nu poate dispune de ea într-o lună. Tu trebuie să plătească tariful de biciclete în această rezervor și desprecinto, o cifră care depinde de ceea ce ați stabilit municipalitatea corespunzătoare.

In cazul in care aveti un accident de care sunteți răspunzător pentru o bicicleta negarantate, te suporta ceva serios. Ca responsabili vor trebui să plătească din buzunar sau bunurile tale prezente și viitoare (sau familia ta). Politici pot acoperi până la 75 de milioane de costuri daune fizice la terți, bani care vor trebui să plătească dacă nu au asigurare.

Pot trece la o asigurare străine în Spania?

green-card-model
Green Card

Există un certificat internațional de asigurare, numit Carta Verde, care garantează acoperirea răspunderii în țara în care se circulă că această țară este aderarea la acest sistem. Spania este, ca și celelalte țări membre ale Uniunii Europene.

În cazul în care dumneavoastră de asigurare a fost emis într-o țară a European (Islanda, Norvegia, Elveția, Liechtenstein și Andorra) Uniunea, nu este nevoie pentru a merge «fizic» Carte Verde ca e proprii garanții de polițe de asigurare această acoperire minimă în orice țară membru. Da, trebuie să luați o copie a politicii, o confirmare de primire sau alt dovada că aveți asigurare.

Puteți solicita o carte verde, dacă aveți nevoie, la compania de asigurări.

Amintiți-vă că Cartea verde nu este de asigurare în sine, ci dovada că aveți asigurare. Valabilitatea sa, prin urmare, este același cu cel al asigurarea ta (un an). Când această perioadă se termină, acesta va fi timp pentru o schimbare.

Pot asigura o mașină străină în Spania?

Este posibil, dar nu este o sarcină comună. Va rugam sa ne contactati si vom incerca sa va ajute.

Rețineți că, în orice caz, puteți conduce doar cu o mașină cu inscriere extranejara în Spania pentru cel mult o lună.

Apoi, puteți obține un număr de înmatriculare temporară, care vă permite să mutați două luni, sau ați putea găsi mai ușor pentru a obține de școlarizare spaniolă și apoi o asigurare spaniol (dacă sunteți de planificare un sejur mai lung).

Pentru a cumpăra de asigurare în Spania, aveți nevoie

Ar trebui să afla dacă permisul de conducere este valabil în Spania, țară sau poate fi valorificat. Pentru a afla mai multe, să ia o privire la sectiunea pe care sunt dedicate permis de conducere.

[/section]

[section class=»calcula» background_repeat=»repeat» background_position=»center top» background_attachment=»static» background_scroll=»none»]

Asigurare de motociclete din Spania, Estimat acum

[/section]

[section class=»entradasrelacionadas» background_repeat=»repeat» background_position=»center top» background_attachment=»static» background_scroll=»none»]

[divider style=»none»]

[/divider]

Pagini conexe

[related_pages max=»6″ template=»one_fourth» effect=»none» hide=»summary,button-1,author»]

[/related_pages]

[/section]